VTM

Het gaat helemaal mis in musical '40-45': Studio 100 neemt drastisch besluit

bron: Het Nieuwsblad
door: PMN
Het liep gisteravond volledig mis in de musical '40-45'. Studio 100, die de musical organiseert, besloot dan ook drastisch in te grijpen.

De musical werd gisteren tot vier keer toe stilgelegd. Telkens waren technische problemen de oorzaak. Studio 100 greep daarop in en besloot om de voorstelling af te gelasten. Zo moesten de aanwezigen teleurgesteld weer naar huis.

"We hebben geprobeerd om de problemen meteen op te lossen, maar dat is helaas maar deels gelukt. Daarom hebben we besloten om te annuleren”, bevestigt Studio 100-woordvoerder Jan Pieter Boodts aan Het Nieuwsblad. Dat kregen ook de bezoekers te horen, waarna de uitverkochte zaal leegliep. “Ze hebben ons een drankje aangeboden en bleven zich excuseren”, vertelt een aanwezige.

Elke bezoeker zal nog de kans krijgen om de musical opnieuw te gaan bekijken. Intussen hopen ze bij Studio 100 zo snel mogelijk de technische problemen op te lossen. 

"De andere voorstellingen van deze week zijn niet in gevaar, die kunnen normaal doorgaan. 40-45 is een heel groot technisch spektakel, en het is eigen aan zulke producties dat daar af en toe iets kan mislopen”, besluit Studio 100.