Meghan Markle is razend op haar vader Thomas: “Dat zal nooit gebeuren, vergeet het”

bron: TV-Familie
door: PMN
Thomas Markle, de vader van Meghan, hoopt nog steeds op een verzoening. Nu Meghan zwanger is wordt hij ook grootvader. Hij wil dan ook een goede band opbouwen met zijn dochter en kleinkind.

Alleen is Meghan daar niet voor te vinden. Haar vader besliste onlangs dat hij nog wel een paar interviews wil geven om aan te tonen hoe graag hij opa wil worden en het contact met zijn dochter wil herstellen. Die interviews zijn uiteraard tegen betaling.

Het maakt Meghan razend. Blijkbaar ziet Thomas zijn dochter en toekomstig kleinkind als een bron van inkomsten, schrijft TV-Familie. Meghan heeft daarom besloten dat ze geen contact meer wil met haar vader en dat die zijn kleinkind nooit te zien zal krijgen.

Een hard besluit, maar Thomas laat het niet daar niet bij. Hij heeft een advocaat ingeschakeld die er voor moet zorgen dat zijn rechten als grootvader gerespecteerd worden. Meghan en Harry liggen niet wakker van hem, maar ze vinden wel dat Thomas best geen interviews kan geven tegen betaling. Ze gaan ervan uit dat de advocaten van Buckingham Palace dit wel kunnen verhinderen.