VTM

Meisje in rolstoel doet hartverscheurende oproep over Niels Destadsbader: “Ik hoop dat het zal gebeuren”

bron: Eigen berichtgeving
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
Niels Destadsbader heeft net twee concerten achter de rug in het Antwerpse Sportpaleis. De fans zijn bijzonder enthousiast. Volgend jaar op 6 en 7 december doet Niels het nog eens over.

Maar niet alle fans konden aanwezig zijn. Eén van hen is Nathalie Maes. Zij is een grote fan van Niels Destadsbader. “Maar ik heb nog nooit een concert van hem gezien”, zegt ze op Facebook. “Ik zou dat heel graag eens doen en misschien kan ik hem dan daarna wel ontmoeten?”

“Ik luister nu naar Niels op televisie en ook natuurlijk naar zijn cd’s. Ik zou graag volgend jaar mijn droom in vervulling willen zien gaan en een concert bijwonen van Niels. Ik kom uit de provincie Antwerpen en het zou geweldig zijn als ik eens naar een concert van hem kan gaan in het Sportpaleis.”

“Het is wel zo dat er snel moet gereserveerd worden want ik zit een rolstoel. Ik zou dan echt wel een goede plaats willen. Ik hoop echt dat ik mijn droom in vervulling gaat. Ik ben dus op zoek naar iemand die met mij naar een concert van hem wil gaan. "