VTM

Sandrine André kon zich wel de haren uit haar hoofd trekken: “Net op dat moment hadden de makers van Familie dit nieuws, niet te geloven”

bron: Nina
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
Sandrine André heeft naast acteren ook nog een andere grote passie, namelijk dansen. Dat doet ze heel vaak en ook heel graag.

Voor het dansen wil Sandrine wel ver gaan. “De studio’s waar Familie vroeger werd opgenomen, lagen op vijftien minuten van de dansschool in Herent. Maar mijn man en ik woonden in het noorden van Antwerpen. Dus ik reed elke dag een dik uur naar de dansschool, of naar de studio’s. Het maakte ook dat ik en mijn man elkaar te weinig zagen”, doet Sandrine haar verhaal in Nina.

DANSEN EN FAMILIE
“Toen zijn we aan tafel gaan zitten en ik heb gezegd: ik dans zo graag dat ik het echt niet wil opgeven en Familie ga ik toch ook nog wel een tijdje blijven doen. Mijn man Hans is acteur en doet vooral reisvoorstellingen. Voor hem maakte het niet uit waar we woonden.”

“We hebben toen beslist om iets dichter in de buurt van de dansschool en de Familie-studio’s te gaan wonen. En dus zijn we een jaar geleden van Antwerpen naar Herent verhuisd. Maar wat was de grap? Een week nadat wij verhuisd waren, kreeg ik te horen dat de Familie-studio’s zouden verhuizen van Boortmeerbeek naar Lint. Een stuk verder weg, dichter bij Antwerpen dus. Niet te geloven, hé. Maar goed, mijn werk is nu in Lint en de dansschool is nu mee mijn privéleven geworden.”