VTM

Viktor Verhulst zet de puntjes op de i: “Ik terroriseerde haar mentaal en zij mij fysiek, niet omgekeerd”

bron: Humo
door: PMN
Afbeelding bron: Instagram
Viktor Verhulst zag een einde komen aan zijn relatie met Marthe. Intussen concentreert hij zich op andere dingen. Zo gaat nu toch voluit voor een carrière in de media, net zoals zijn vader Gert Verhulst.

Viktor heeft met Marie ook nog een zus. Het liep niet altijd van een leien dakje tussen die twee. “Als kind vlogen we mekaar voortdurend in de haren”, licht Viktor toe in Humo. “Ik terroriseerde haar mentaal en zij mij fysiek, niet omgekeerd. We leverden eigenlijk een mooie bijdrage aan het genderstereotypen.”

“Sinds we niet meer onder hetzelfde dak gaat het een stuk beter tussen ons. We zijn goede maatjes geworden. We spreken zelfs regelmatig met zijn tweeën af. Dat zou vroeger ondenkbaar zijn geweest. Het is echt het verhaal van een broer en zus die volwassen worden, en de waarde van een nauwe familieband beginnen in te zien.”

“Al van jongs af aan was Marie de dromerige van ons twee. Ze was altijd op zoek naar actie, terwijl ik de rust verkoos. Ik vind het mooi om te zien hoe we naar elkaar toegegroeid zijn: Marie heeft aan nuchterheid gewonnen, ik aan dadendrang”, besluit Viktor.