VTM

Elke Clijsters heeft verrassende uitnodiging gekregen: “Maar ik wil dat niet"

bron: TV-Familie
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Elke Clijsters is nog steeds vrijgezel. De zus van Kim zag in 2016 een einde komen aan haar relatie met voetballer Jelle Van Damme. Sindsdien heeft ze ook geen behoefte meer gehad aan een nieuwe man.

“Ik vraag me af of een relatie met een man voor de rest van je leven is? Bij hoeveel mensen is dat zo? Misschien moet je mij dat nog eens vragen als ik in een relatie zit. Als het dan echt heel goed zit, geloof ik mogelijk toch nog in ‘voor altijd’, maar dat kan ik nu niet weten”, reageert Elke in TV-Familie.

“Wanneer ik weer een nieuwe vriend heb? Oh, maar dat mag mij van nog een tijdje duren. Soms vragen mannen mij wel uit via de sociale media. Ik weet nooit hoe ik daar moet op reageren. Ik reageer gewoon niet. Weet je, ik focus me nu op m’n eigen leven en wat ik daar van wil maken. En mijn kinderen natuurlijk! Cleo en Cruz Leo zullen voor mij altijd het belangrijkste zijn.”

“Ik heb er lang alleen voor gestaan en dat is nu nog steeds zo. Ik bedoel: ik red me wel. Ik ben mezelf volop aan het ontdekken, en ik volg mijn intuïtie. We zien wel waar mij die zal brengen. Het komt wel goed.”