VTM

Bjorn uit ‘Boer Zkt Vrouw’ doet opvallende bekentenis: “Dat was zo toen ik mijn keuze maakte”

bron: Dag Allemaal
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
Honingboer Bjorn (28) uit Canada heeft zijn keuze gemaakt. Hij koos in ‘Boer Zkt Vrouw’ uiteindelijk voor Evelyn (28), en dat ten koste van Jolien. Het was voor hem geen makkelijke keuze.

“Van echt grote gevoelens was er dan ook nog geen sprake op het moment dat ik moest kiezen”, zegt Bjorn eerlijk in Dag Allemaal. “De enige vraag die ik me stelde was: wie zou het beste bij mijn persoonlijkheid passen? En da’s volgens mij Evelyn. Zij gaf me uiteindelijk het beste gevoel van de drie dames.”

Na het vertrek van eerste afvaller Lore was Jolien plots stiller geworden. “Ik vond dat raar”, merkt Bjorn op. “Zeker omdat zij en Evelyn vrij goed overeen kwamen en er van een concurrentiestrijd nauwelijks sprake was. Jolien is wel erg introvert, terwijl ik wat opener ben. Op dat vlak zijn zijn we tegenpolen. Ik had haar graag, maar de klik met Evelyn was sterker.” 

“Mijn gesprekken met haar verliepen net iets vlotter. Ja, ik heb me schuldig gevoeld dat ik Lore en Jolien naar huis heb moeten sturen, maar da’s nu eenmaal het concept, hé. Ik heb de meisjes wel alle drie ruim de kans gegeven om mij en het land beter te leren kennen.”