VTM

Jolien uit 'Boer Zkt Vrouw' heeft groot nieuws te melden: "Dit is er aan de hand"

bron: TV-Familie
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
Boer Bjorn koos niet voor Jolien. Zijn voorkeur ging uit naar Evelyn. En zo blijft Jolien alleen achter. Al neemt ze er wel vrede mee.

“Ach, ik had dit ergens wel verwacht”, reageert Jolien in TV-Familie. “Toen we met zijn tweeën overbleven, merkte ik dat Bjorn zijn aandacht meer naar haar uitging. De klik tussen ons was er sowieso al niet. Van gevoelens was er dus ook geen sprake. Ik vind Bjorn wel een vriendelijke en joviale kerel, maar ik heb hem voldoende leren kennen om te weten dat het tussen niets kan worden.”

Jolien merkt ook op dat het met Bjorn onmogelijk te praten is over gevoelens. “Ik ben bovendien zelf nogal introvert en mijn diepste zielenroerselen geef ik niet gauw prijs. Ik ben gelukkig hoe het allemaal gelopen is. Het was een avontuur om niet te vergeten. Maar nog eens deelnemen? Nee, dat doe ik niet meer.”

Jolien heeft ook groot nieuws te melden. “Ik heb iemand leren kennen. Heel leuk, ja. Maar het is nog te vroeg om hier al over uit te weiden. Ik hoop in ieder geval dat het iets wordt.”