VTM

Niels Destadsbader neemt drastische maatregelen voor zijn concerten in het Sportpaleis: "Ik ben bang dat dit zal gebeuren"

bron: Het Laatste Nieuws
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Morgen is het eindelijk zover voor Niels Destadsbader. Dan staat hij eindelijk waar hij zo graag wil staan: in het Sportpaleis. Niels vult het Sportpaleis zelfs twee keer.

Voor Niels zal het fysiek ook een zware show worden. Hij treedt meer dan 2 uur op en in totaal passeren er zo’n 30 nummers. “Heel pittig, maar wel erg plezant”, reageert Niels in Het Laatste Nieuws. “De mensen mogen zich ook aan verrassingen verwachten. Maar welke, dat is voor morgen. Laat ons zeggen dat ik alle ideeën die ik in mijn hoofd had, omgezet zijn in een echte show. Ik ga mijn fans alles geven wat ze zouden durven te verwachten. Het zal 100% Niels zijn.”

“Optreden in het Sportpaleis is topsport. Het podium is zo groot. Het is broodnodig om dagelijks minstens tien kilometer te gaan lopen. Ik heb zelfs al een maand geen alcohol meer aangeraakt en ben niet naar de voetbal gaan kijken. Ik doe dat heel graag maar ik ben bang om ziek te worden. Tja, voor zo’n grote droom moet je veel overhebben, hé.”