VTM

Joëlle in shock na keuze van boer Jeroen: "Dan was ik al lang naar huis geweest"

bron: Dag Allemaal
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
Boer Jeroen (27) koos voor Serverien. Er is niemand die dit verbaasde, maar wel Joëlle. Zij zag de bui niet hangen, ze moet zowat de enige in Vlaanderen geweest zijn.

Jeroen was al vanaf het begin in de ban van Serverien. Toen hij haar voor het eerst zag, brak het zweet hem al uit. Hij noemde haar zelfs 'het mooiste meisje dat hij haar ooit zag'. Het spel was eigenlijk op voorhand al gespeeld.

"Blijkbaar, ja. Maar Jeroen verdeelde zijn aandacht netjes tussen Severien en mij. Ik had dit echt niet zien aankomen. Ik had natuurlijk ook wel door dat het klikte tussen hen, maar al die dingen die hij met Severien deed zonder dat ik het zag. Nu begrijp ik waarom Serverien zo rustig was tijdens het vervroegde keuzemoment", vertelt Joëlle in Dag Allemaal.

"Ik had geen idee wat er zich afspeelde. Ik heb het pas achteraf op tv gezien. Had Jeroen meteen gezegd dat hij iets voelde voor Serverien, had ik allicht vroeger naar huis vertrokken. Zo kon hij meer tijd met haar doorbrengen, wat ik zat er toch maar bij voor spek en bonen. Maar ik wist het niet, ik ben dus voluit mijn kans blijven gaan."