VTM

Ontslag uit Familie heeft grote gevolgen voor Silvia Claes: “Ik probeer om niet te panikeren of rampscenario’s te verzinnen”

bron: TV-Story
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
Het leven van een actrice kan bij momenteel hard zijn. Vraag dat maar eens aan Sylvia Claes. Na twintig jaar dienst bij Familie kreeg ze haar ontslag.

Dat ontslag heeft ook gevolgen voor Silvia. Zo zit ze nu zonder inkomen. “Het leven is duur, je kan niet zonder werk”, merkt ze op in TV-Story. “We zullen het met minder moeten doen, maar ik probeer er niet over te panikeren. Het heeft geen zin om rampscenario’s te bedenken. Het zal wat meer opletten zijn en niet zomaar dingen kopen die ik niet nodig heb. En ook minder weggooien.”

Het zal ook aanpassen voor haar 14-jarige zoon Tommie (waar Gunther Levi de vader van is, nvdr). “Op dat gebied ik heb een heel nuchtere en toffe zoon”, gaat Silvia verder. “Die gaat niet moeilijk doen als ik zeg dat hij iets niet meer mag hebben omdat het te veel geld kost en ik vind dat hij dat niet nodig heeft. Tommie is de liefste zoon op aarde.”