VTM

Vergiftigde Andrei Lugovski weet wie hem dit heeft aangedaan maar er is een groot probleem

bron: Het Laatste Nieuws
door: PMN
Afbeelding bron: Facebook
Andrei Lugovski (35) is door het oog van de naald gekropen. Hij werd vergiftigd met een bestanddeel van rattenvergif. Wie dit toediende wilde Andrei dood, dat is nu wel duidelijk. De zanger overleefde, maar de dader loopt nog steeds vrij rond.

Andrei heeft dan ook schrik dat de dader opnieuw zal toeslaan. “Ik heb een vermoeden wie dit gedaan heeft”, zegt de zanger aan Het Laatste Nieuws. “Mijn vermoedens gaan naar twee personen die ik zakelijk heb afgewezen. En die me uit ongenoegen nog lang zijn blijven bestoken, tot het in ruzie is geëindigd. Ik heb geen andere vijanden. Maar ik kan hen niet beschuldigen van poging tot moord, ik heb geen bewijs.”

“Natuurlijk heb ik de politie hiervan op de hoogte gebracht. Binnenkort moet hierover opnieuw op gesprek bij de recherche.” Het gerecht onderzoekt deze piste, maar concrete bewijzen heeft dat nog niet opgeleverd. “Ik moet eerlijk zeggen dat nogal wat collega-zangers, die deze twee mensen beroepshalve kennen, met hetzelfde vermoeden zitten: dat ik het niet verder moet gaan zoeken.”