VTM

VTM heeft geweldig nieuws voor Laura Tesoro: "Dit wordt een bijzonder leuke ervaring"

bron: Het Laatste Nieuws
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
Er komt volgend jaar een vijfde seizoen van 'Liefde Voor Muziek'. Er zijn alvast drie deelnemers bekendgemaakt. VTM gaat opnieuw voor een zeer uitéénlopende mix, zoals het de voorbije jaren ook al deed.

Zo zal Bart Kaëll deelnemen aan het programma. Hij scoorde onder meer hits met 'Ik Weet Niet Wat Ik Doe' en 'Mooi Weer Vandaag'. De werdhelft van Luc Appermont kan niet wachten om aan het avontuur te beginnen. "Muziek maken is het schoonste wat er bestaat", reageert Bart in Het Laatste Nieuws. "Dat straks mogen doen met een hele reeks collega-muzikanten in Vlaanderens belangrijkste muziekprogramma vind ik een hele eer. Ik ben ook zeer benieuwd naar wat ze met mijn liedjes gaan doen. Ik kan niet wachten om mijn koffers te pakken."

Wie ook deelneemt is de 22-jarige Laura Tesoro. Ze was onder meer te zien in 'Familie' en is nu ook coach in 'The Voice Kids'. "Ik leef voor muziek. Als ik dan ook nog eens aan de slag mag met de muziek van artiesten naar wie ik opkijk, dan wordt het een bijzonder leuke ervaring. Maar ik probeer er even nog niet aan te denken dat ik het resultaat ook aan hen zal moeten presenteren."

De derde naam is die van Stef Kamil Carlens (48). Hij neemt onder meer de nummers van Zita Swoon voor zijn rekening. "Muziek van zoveel stijlen verenigd, het is bijna een recept voor een betere wereld", zegt Stef Kami. "Er is geen betere manier om een andere te begrijpen dan door een tijdje in zijn schoenen te staan."