VTM

Maanden heeft Wendy maanden getwijfeld voor ze een beslissing nam: “Ze was heel down en huilde voortdurend omdat ze dit wist”

bron: Dag Allemaal
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Wendy Van Wanten brengt na haar breuk met Frans veel tijd door het maar zoon Dylan en diens vrouw Bo. Ze doen samen het management van Wendy. Tot voor kort deed Frans het management.

Wat er precies aan de hand is wil Dylan niet kwijt. “Daarvoor is het nog te vroeg”, zegt hij in Dag Allemaal. Het is trouwens niet de eerste keer dat Dylan het management van zijn moeder in handen neemt. Dylan nam in 2006 al eens het management van zijn moeder over. Toen overleed haar manager Danny aan kanker.

Dylan was toen zelf nog maar een prille twintiger. Hij vond het zijn taak om moeder Wendy zo goed mogelijk van de buitenwereld af te schermen. En dat deed hij tot Wendy in datzelfde jaar Frans leerde kennen. Hij nam meteen ook het management van haar over.

Maar het boterde nooit tussen Frans en Dylan. Hij stelde zijn moeder voor de keuze, maar ze koos voor Frans. Nu stelde haar zoon zijn moeder opnieuw voor de keuze en dit keer koos ze voor Dylan. “In maart is ze bij ons thuis haar hart komen uitstorten”, zegt Jan Wuytens, met wie Wendy geregeld optreedt. “Ze huilde veel en was heel down. Ze zat tussen twee vuren en wilde niets liever dan haar contact met Dylan te behouden, maar ze wist toen al dat het moeilijk zou worden met Frans.”