VTM

Olga Leyers gooit haar leven drastisch om na relatiebreuk: “Dit is wat ik momenteel aan het doen ben”

bron: Nina
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
Olga Leyers (21) zag onlangs een einde komen aan haar relatie Bazart-gitarist Simon Nuytten (25). Die relatie duurde twee jaar. Sindsdien gooide ze haar leven drastisch om.

“Ik ben op dit moment vooral erg zoekend”, vertelt Olga in Nina. “Wat weet ik? Wat kan ik? Wat wil ik? Dat zijn allemaal vragen die ik me stel. Ik ben nu in een periode van mijn leven dat, als ik niet hoef op te staan, ik in mijn bed blijf liggen. Ik ben het wat aan het uithangen. Ik ga veel uit, als ik de dag nadien niet moet filmen of studeren. Ik vind dat niet erg, want ik ben nog jong en heb veel energie en kan alles goed combineren.”

Olga studeert rechten. “Binnen een paar jaar ben ik afgestudeerd. Dan zal ik mogelijk iets langer moeten recupereren van een nachtje stappen. Ik kan daar ook al naar uitkijken, trouwens. Ik wil advocaat worden en heel hard werken als zakenvrouw. Een drukke carrière als advocate uitbouwen? Ja, dat zie ik wel zitten. Dus op het moment dat ik uit de yoloperiode ben, waarin ik nu zit, weet ik dat ik heel gelukkig zal worden, gewoon door hard te werken.”