Prinses Claire begrijpt er echt niets meer van: “Ze vraagt zich af waarom ze zoiets zeggen over haar, dat zijn allemaal leugens”

bron: TV-Story
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Prinses Claire verscheen onlangs sinds lang voor het eerst nog eens in het openbaar. Ze verving koningin Paola tijdens een officiële opdracht.

Het weekblad ‘Paris Match’ schreef onlangs dat Claire niet meer gelukkig is, onder meer omdat prins Laurent nog maar eens de banden met zijn familie heeft opgeblazen door de dotatievermindering. Claire zou van hem ook nog amper mogen buitenkomen.

Dat zou ook de reden zijn waarom we Claire zo weinig in het openbaar zien verschijnen. Een naaste vriend van de prinses wil kort reageren op die berichten. “Het zijn allemaal leugens”, zegt hij in TV-Story.

“Er is helemaal niets aan de hand en Claire weet niet waar al die commotie plots vandaan komt. Ze leest het nieuws verwonderd en is zelfs een beetje geamuseerd. Verder is ze gewoon bezig met haar dagelijkse leven en de kinderen. Er zijn geen spanningen met haar schoonfamilie of wat dan ook”, stelt de vriend gerust.