VTM

'James Cooke maakt op die manier misbruik van Wendy Van Wanten haar situatie': “Hola, ik heb dit wel besproken met haar"

bron: TV-Familie
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
James Cooke geeft het beste van zichzelf in ‘Dancing With Stars’. Al zat James ook met de handen in het haar.

Momenteel loopt er in het theater ‘Wie Wordt De Man Van Wendy?’ Het is een parodie op het VTM-programma van destijds. Al is het wel pijnlijk met de breuk tussen haar en Frans.

“Pas op de première van het stuk kreeg ik te horen dat Frans niet aanwezig zou zijn”, legt James Cooke uit in TV-Familie. Het theaterstuk wordt gemaakt door het bedrijf van James. “Wendy heeft me toen ook uitgelegd wat er aan de hand was.”

“Daarop hebben we samen beslist om alles toch gewoon te laten doorgaan. Voor de rest is dat een kwestie tussen Wendy en Frans. Als bedrijf hebben we daar niets mee te maken.”

Sommige beweren wel dat het James goed uitkomt. Dit is de gedroomde reclame voor het theaterstuk. “Luister eens goed, hé. We willen absoluut geen misbruik maken van deze voor Wendy pijnlijke situatie.”

“Ik denk echt niet dat ze onprettige wending in Wendy’s leven mensen extra zal teasen om te komen kijken. Ik haar in ieder geval alle geluk van de wereld toe!”