VTM

Véronique De Kock heeft geweldig nieuws te melden

bron: Het Laatste Nieuws/TV-Familie
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Véronique De Kock (41) heeft geweldig nieuws te melden. Ze kondigde het nieuws zelf aan.

Véronique gaat trouwen met haar verloofde Manuel Goossens (35), een Antwerpse ondernemer en fabrikant van ‘hondenpralines’. De twee hadden zich afgelopen zomer al verloofd.

“Ik ben heel blij met deze nieuwe stap. Dit voelt zo goed”, zei ze. En Manuel voegde er het volgende aan toe: “We hebben het enorm fijn samen. We kijken ernaar uit om officieel man en vrouw te zijn!” ?Wanneer zou dat precies gebeuren? “We hebben al een specifieke periode in gedachten”, klonk Manuel toen. “Maar ’t is nog niet helemaal beslist.”

"TROUWEN VOLGEND JAAR"
Intussen is er dus wel een beslissing genomen. “Onze mooiste dag staat gepland voor volgend jaar”, citeert Het Laatste Nieuws, Manuel in TV-Famiile. “En het zal een zomerhuwelijk zijn. De precieze dag blijft nog geheim.” 

“We zijn al volop met de voorbereidingen bezig. Allez ja, laat ons zeggen dat Véronique zowat elke dag op de proppen komt met een idee voor onze trouw, en dat ik dan mijn mening geef. Onze huwelijksdag moet nog komen, maar ’t leeft nu al heel erg in ons huishouden, hoor.”