Meghan en prins Harry wilden het nieuws van hun zwangerschap al veel vroeger bekendmaken: ‘Maar om deze reden deden ze het niet’

bron: Dag Allemaal
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Tijdens hun bezoek aan Australië maakten Meghan Markle en prins Harry het nieuws van de zwangerschap bekend. Het was nieuws waar heel wat royaltyfans op aan het wachten waren.

Een paar dagen voordien waren ze uitgenodigd op het huwelijksfeest van prinses Eugenie (28). Op het feest vertelden Meghan en Harry het grote nieuws al aan de Queen en prins Philip (97).

Maar ze wilden hun nichtje haar dag niet verstoren en besloten om haar het moment in de schijnwerpers te gunnen. Toen hadden ze beslist om het nieuws pas bekend te maken na het bruiloft.

AUSTRALIË
Terwijl Meghan en Harry op het vliegtuig zaten naar Australië voor hun eerste officiële reis naar de Oceanische landen van het Britse Gemenebest stuurde Kensington Palace een officieel communiqué de wereld in. 

“Vanuit politiek oogpunt bekeken, konden de Windsors het niet beter plannen”, licht royaltywatcher Mario Danneels toe aan Dag Allemaal. “Australië is al lang geen Britse kolonie meer, maar het land is wel een monarchie met de Queen als staatshoofd.”