VTM

Boer Jitse maakt zijn nieuwe vriendin Emily meteen iets duidelijk: “Ze weet dat ik dit van haar verwacht”

bron: TV-Story
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
Boer Jitse uit ‘Boer zkt Vrouw’ heeft zijn keuze gemaakt. Jitse koos Emily als nieuwe vriendin.

Al blijft het nog maar de vraag of Jitse echt verliefd is op Emily. “Als ik iemand graag heb, dan ga ik daar volledig voor”, zegt hij in TV-Story. “Maar het is niet zo dat ik snel verliefd word, hoor.”

“Dat heeft tijd nodig. Ik wil iemand echt heel goed leren kennen, door er onder andere veel mee te praten vooraleer er sprake is van verliefdheid. Nee, we hebben ook nog niet gekust. Zo snel gaat dat bij mij niet.”

“Ik denk dat ik nog maar één echt lief heb gehad. Ik stel niet voor elk meisje zomaar mijn hart open. Als je dat bij iedereen doet, maakt het niet meer speciaal.”

Maar voor Emily wil Jitse dat wel doen. “Emily denkt nog niet aan trouwen of kinderen. Ze pakt dat allemaal rustig aan. En sowieso wil ik nog een paar jaar wachten vooraleer ik in het huwelijksbootje stap.”

Emily zal wel alles moeten achterlaten om een nieuw leven op te bouwen in Noorwegen. “Ja, en ze weet dat ook”, reageert Jitse. “Ze ziet een verhuis naar hier volledig zitten. Zo kunnen we samen mijn zorgboerderij verder uitbouwen. Net als ik houdt ze enorm van de rust van de natuur, daarom klikt het zo goed.”