VTM

Sylvie De Bie wordt ongeduldig: “Het mag nu echt wel gaan gebeuren maar er is een probleem"

bron: Dag Allemaal
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews/Medialaan
Sylvie De Bie heeft dankzij ‘Liefde Voor Muziek’ ook een solocarrière kunnen uitbouwen. Die combineert ze met haar danceproject Sylver.

Sylvie is bijzonder dankbaar dat ze nu ook een solocarrière heeft, maar er is ook wel een keerzijde aan de medaille. “Ik kom amper nog buiten”, zegt ze in Dag Allemaal. “Zo druk heb ik het.”

“Mijn sociale leven is nul komma nul. In de weekends zitten we met Sylver in het buitenland en in de week zorg ik voor mijn dochter Noor, die nu bijna elf jaar is.”

En zo heeft Sylvie nog steeds geen vriend. “Jammer genoeg niet. Het mag nu echt wel eens gaan gebeuren. Door de drukte heb ik zelfs geen tijd om een man te leren kennen.”

“Ik weet niet wanneer er een vriend in mijn leven zal komen, maar ik sta er wel voor open. Voor Noor hoeft dat niet snel te zijn. Zij is blij dat ze mama voor haar alleen heeft.”

Wie Sylvie aan het werk wil zien, kan op 23 december naar de Lotto Arena voor ‘The Christmas Show’. Daar brengt ze met tal van andere artiesten kerstnummers. Het zou volgens de makers de ‘allergrootste kerstshow van West-Europa’ worden.