VTM

Wendy Van Wanten diep getroffen door pijnlijke breuk met Frans: “Dit maakt het heel lastig om er nu over te praten”

bron: Het Laatste Nieuws
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Vanmorgen kwam er het nieuws dat Wendy Van Wanten en Frans geen koppel meer zijn. Frans liet dat weten op de sociale media.

En via diezelfde sociale media heeft Wendy nu ook gereageerd op de breuk. “Er niets over te hoeven zeggen en eerst de tijd een beetje zijn verzachtende werk te laten doen, zou eigenlijk ideaal zijn … maar volledig verstoppen wat niet verstopt kan blijven is evenmin een optie”, luidt het. 

“Er zijn zoveel emoties en gevoeligheden die erover praten lastig maken en hoewel we beseffen dat zulks over een aantal maanden misschien minder moeilijk wordt, zijn we daar op vandaag niet aan toe. Zelfs de introductie tot wat we willen zeggen gaat al bijna niet, maar Frans en ik gaan voor het ogenblik door een moeilijke tijd … we hebben besloten om minstens tijdelijk uit mekaar te gaan en mekaar wederzijds de tijd te geven om na te denken, te helen en tot rust te komen.” 

“We beseffen ook wel dat met een korte mededeling van deze feiten, het risico op een kwalijke geruchtenmolen niet onbestaande is en we houden op dat vlak een beetje ons verdrietige hart vast, maar hopen vooralsnog te mogen rekenen op begrip dat we, zoals gezegd, voor het moment onze energie beter moeten gebruiken dan publiekelijk over omstandigheden in detail uit te weiden. Geen vragen stellen en een beetje geduld hebben, zou ons zeer veel helpen… Veel dankbaarheid bij voorbaat daarvoor, niet alleen van onszelf maar ook van de kinderen.”