Bab Buelens heeft een vervelend probleem ontdekt bij zichzelf, dat mogelijk ook gevolgen heeft voor Familie: “Ik kan het gewoon niet”

bron: TV-Familie
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
Bab Buelens (24) is een vaste waarde geworden bij Familie. Maar Bab doet ook nog veel andere dingen naast Familie.

Zo zal ze te zien in ‘Dancing With Stars’, het nieuwe programma op Vier dat volgende week vrijdag start. “Ik kon dat aanbod niet weigeren”, verduidelijkt Bab in TV-Familie. “Pas op, ik ga zelf niet dansen, ik maak reportages achter de schermen. Die kunnen mensen dan online bekijken. En ik zal ook live-verslaggeving doen op Facebook.”

Het is dus zeer druk voor Bab momenteel. “Ik ben blij met al die mooie kansen die ik krijg. Ik heb alleen het probleem dat ik nooit ‘nee’ durf te zeggen. En zo is het eigenlijk ook gegaan met ‘Dancing With Stars’. En daarnaast ben ik ook nog mijn appartement aan het verbouwen.”

Heeft Bab nog wel tijd voor Familie? “Jaja. Ik ben zelfs keiveel aan het draaien voor Familie. Er komen nog heel wat spannende verhalen aan, geloof me. Door de verbouwing van mijn appartement woon ik tijdelijk bij mijn ouders. Van bij hen valt de afstand naar de studio’s heel goed mee.”