VTM

Kürt Rogiers moet toch even slikken: “Dat was heel hard wat mijn dochter Lola te horen kreeg van haar vriendinnetje, zoiets komt aan”

bron: Qmusic
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
Kürt Rogiers heeft onlangs toch even moeten slikken. Een vriendinnetje zei iets tegen zijn dochter Lola wat hard aan is gekomen.

“Mijn oudste dochter is Lola. Ze is dertien jaar. Merlijn is mijn jongste dochter is tien jaar. Merlijn is helemaal mij”, zegt Kürt aan Qmusic.

“Lola is dan weer helemaal haar moeder. Ze is heel berekend, dat klinkt een beetje vies, maar ze is heel afwachtend. Merlijn is dan weer heel actief en vrolijk. Ze heeft ook heel veel fantasie.”

Kürt zijn kinderen duiken ook regelmatig op, op zijn Instagram. “We zitten nu in een speciale fase. Lola gaat nu naar de middelbare school. Ze begint zich nu wel te realiseren dat ze de dochter van is.”

VERJAARDAGSFEESTJE
“Lola had een verjaardagsfeestje. Eén van haar vriendinnetjes zei tegen haar: ‘Ze zeggen mij dat ik alleen maar je vriendin ben omdat je de dochter van bent.’ Los van het feit dat het nu alleen dan niet waar is, het kwam het wel hard aan.”

“Lola krijgt nu ook te horen dat haar vader veel ook aan de andere vrouwen zit. Ze zal dat moeten leren plaatsen. We praten daar wel vaak over. “