VTM

Presentatrice van Qmusic crasht in de radiostudio: “Dit is er met mij aan de hand en het is heel vreemd”

bron: Eigen berichtgeving
door: PMN
Afbeelding bron: Qmusic
Het was gisteren een hartverscheurend moment op radiozender Qmusic. Radiopresentatrice Jolien Roets was voor het eerst in vier maanden weer te horen op de radio.

“Het gaat nu wel beter met mij”, doet Jolien haar verhaal. “Dat wil wel zeggen dat het in de periode daarvoor niet zo goed ging met mij. Vier maanden geleden ben ik overviel er mij iets in de radiostudio van Qmusic een kortsluiting.”

“Ik had een moeilijk jaar achter de rug met heel wat professionele vraagstukken en ik voelde mij zodanig slecht dat ik eigenlijk ineens vergat hoe je radio moet maken. De schoonste job van de wereld was voor mij plots de vreselijkste job van de wereld geworden. Ik kon die gewoon niet meer uitvoeren. Ik voelde mij niet begrepen, ik had niet voldoende uitdagingen. Ik ben toen ook gecrasht op het werk.”

“Zo’n mentale blokkade is heel raar. Het overkomt je en je kan niet meer denken. Het was echt blanco in mijn hoofd. Ik heb deze zomer een beetje afscheid genomen van Q. Ik ben ook een paar keer geblokkeerd deze zomer. Ik heb heel veel gehuild.”

“Een kleine maand geleden ben ik met mijn lief naar Indonesië getrokken. Ik ben tot het besef gekregen dat ik niet meer in een hokje geduwd wil worden. Ik ben nu een soort van vrije vogel geworden die alleen nog maar dingen doet die ze leuk vindt."