VTM

An Lemmens helemaal het noorden kwijt: “Mijn stoppen zijn doorgeslagen, compleet over de rooie”

bron: Het Nieuwsblad
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
An Lemmens (38) zal dit weekend wat meer tijd hebben dan gepland. VTM stelde de opnames van ‘The Voice Senior’, waar An de presentatrice van is, uit.

Zo heeft An tijd om bijvoorbeeld terug te blikken op afgelopen zomer. Toen was ze op een bepaald moment helemaal het noorden kwijt. “Ik was toe aan vakantie want het afgelopen jaar heb ik hard gewerkt”, zegt ze in NU. “Ik had afgelopen zomer een mobilhome gehuurd om samen met mijn dochter op reis te gaan. Alles was gepland en uitgedokterd.”

“Maar die mobilhome bleek in panne te staan. Mijn stoppen zijn doorgeslagen. Compleet over de rooie. Ik had eindelijk een week vakantie en dat ging niet meer door. De manier waarop ik reageerde, was er over. Ik moest van de wereld, het was te druk geweest.”

APPARTEMENT AAN ZEE
“Ik ben mijn uiteindelijk vertrokken naar een appartementje aan zee. Niemand wist mij zitten. Ik heb alles afgelegd. Geen sms’en, geen e-mail, geen sociale media. De totale verdwijning. Een week lang niemand gezien, niemand gehoord. Allen mijn dochter en ik.”

“Dat was het beste wat ik de afgelopen 38 jaar gedaan heb. Ik lag elke dag om 20.30 uur in mijn bed. Keek geen series tot een gat in de nacht. Ik las gewoon veel boeken en ging elke avond samen met Zappa-Rosa slapen. Het leven gaat zo’n vaart. Je moet altijd maar presteren als vriendin, moeder, dochter en ook nog eens op je werk, dat je even van de wereld moet zijn. Even teruggaan naar wat echt belangrijk is in je leven. Jezelf. En je kind.”