Brits koningshuis krijgt ongewenst bezoek over de vloer: “Ik wil Meghan spreken, nu!”

bron: Het Nieuwsblad
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Het Brits koningshuis heeft een ongewenste bezoeker over de vloer gekregen. Die wilde maar één ding en dat was Meghan spreken.

De ongewenste bezoeker was niemand Samantha Markle, de halfzus van Meghan. De twee leven op voet van oorlog. “Als ons vader ooit sterft, ben jij verantwoordelijk”, zei Samantha eerder al tegen Meghan via de pers.

Het Brits koningshuis heeft zijn buik meer dan vol van de hele soap met Meghan en haar familie. Samantha werd na een discussie met de beveiligingsagenten weer naar huis gestuurd. Officieel omdat de documenten die ze bij zich had onduidelijk waren.

"DIT SPREEKT BOEKDELEN"
“Dit was een belangrijke poging van Samantha om toenadering te zoeken. Het feit dat ze is afgewezen, spreekt boekdelen”, legt een koninklijke bron uit aan The Mirror.

“Sinds het huwelijk is er nog nooit iemand van die kant van haar familie zo dichtbij Meghan in de buurt geweest. Maar de medewerkers van het paleis hebben duidelijk de opdracht gekregen om hen op afstand te houden. Zeker nu Meghan meer publieke taken opneemt, willen ze die soap vermijden.”