Agressieve automobilist helemaal door het lint: “Hij reed opzettelijk over mijn hand, dat deed bijzonder veel pijn”

bron: Het Nieuwsblad
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Een 46-jarige werfleidster van aannemersbedrijf Crauwels uit Nijlen is door het oog van de naald gekropen. Ze werd het slachtoffer van een agressieve automobilist.

Op 21 januari 2016 op de Bleek in Sint-Jozef-Olen, op de grens met Herentals, beleefde de vrouw de schrik van haar leven. Automobilist Hubert S. kon geen geduld uitoefenen voor de manoeuvres van een kraan die er rioleringswerken aan het uitvoeren was.

“De man gaf tot tweemaal toe gas”, getuigt de vrouw in Het Nieuwsblad. “Tot twee keer toe gaf mij ook een stoot met zijn auto. Daarna heeft hij plankgas gegeven. Ik dacht alleen aan het feit dat ik niet onder die auto mocht belanden. Hij reed opzettelijk over mijn rechterhand en dat deed ongelofelijk veel pijn. Het kan niet dat de bestuurder mij niet gezien heeft. Hij wilde mij echt omver rijden.”

De vrouw liep verwondingen op aan haar gezicht, rechterarm, rechterhand en rechteronderbeen. Ze werd voor verzorging naar het ziekenhuis van Herentals gebracht. 

Automobilist Hubert S. is veroordeeld tot een gevangenisstraf van tien maanden met uitstel. Hij moet ook een boete van 1.600 euro betalen.