VTM

“Maartje Van Neygen wil bekende Vlaming, met wie ze een geheime relatie heeft gehad, weer terug en daarom heeft ze dit gedaan"

bron: TV-Familie
door: PMN
Afbeelding bron: Instagram
Het heeft er steeds meer schijn dat Maartje Van Neygen heel bewust in de pers heeft gelekt dat ze een geheime relatie heeft gehad met een bekende Vlaming. Het doet op zijn minst de wenkbrauwen fronsen.

Maartje veranderde ook nog eens helemaal van look. “Het komt vaak voor dat mensen zich na een pijnlijk hoofdstuk in hun leven een heel nieuw imago aanmeten, zoals Maartje nu doet”, merkt seksuologe Kaat Bollen op in TV-Familie.

“En wat ik ook in mijn praktijk zie: een ‘geheime minnares’ die haar look drastisch verandert in de hoop te beantwoorden aan het ideaalbeeld van haar vlam, zodat hij voor haar zal kiezen. Het is dikwijls een kwestie van wanhoop.”

“Waarom Maartje dit deelt in de pers? Het zou best kunnen dat ze hoopt dat de vrouw van die man zich nu vragen begint te stellen en op onderzoek gaat. Misschien zijn haar nieuwe single en haar nieuwe look een laatste poging om dingen in beweging te zetten, snap je. Wanhopige verliefde vrouwen kunnen soms ver gaan.”