VTM

Horecazaak van Tanja Dexters opent weer de deuren: Expert doet schokkende ontdekking

bron: TV-Familie
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Tanja Dexters was zo blij dat ze haar eigen horecazaak heeft. Ze zag als de start van een nieuw begin.

Maar in het openingsweekend ging het al mis. De politie verzegelde de zaak omdat ze alcohol serveerde en ze daar geen vergunning voor hadden. Die vergunning is intussen weer in orde gebracht. 

De zaak opent vandaag weer haar deuren. "En volgende week vrijdag is er een groot openingsfeest", laat Tanja nog weten op Facebook.

Maar nu blijkt dat die 'Flamingo Bar' helemaal niet van Tanja is. "Ze is geen zaakvoerder", licht financieel expert Thierry Debels toe in TV-Familie. "De zaakvoerder is Dawid Soplya samen met Atila Usul, de omstreden zakenman die al heel wat op zijn kerfstok heeft."

"Het was ook hij die hele concept van de bar bedacht heeft. Tanja heeft enkel haar naam aan die Flamingo Bar verbonden. Ze krijgt daar een soort van commissie voor, omdat ze toestaat dat haar naam gebruikt wordt. En het zal allicht de bedoeling zijn dat Tanja er op regelmatige tijdstippen aanwezig zal zijn. Voor alle duidelijkheid, daar is niets illegaal aan. Al had Tanja wel beter twee keer nagedacht voor ze met die ongure zakenmannen in zee ging."