Man toont meer dan 50 keer zijn geslachtsdeel aan jonge kinderen die helemaal in shock zijn

bron: Het Nieuwsblad
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Een vijftiger uit Kortrijk heeft maar liefst 52 feiten van exhibitionisme achter zijn naam staan. Hij had zijn oog laten vallen op jonge kinderen.

De man hing gedurende twee jaar rond in de buurt van spelende kinderen. Soms bevredigde hij zichzelf terwijl hij de kinderen bespiedde. Maar hij toonde ook zijn geslachtsdeel aan kinderen en, als de slachtoffers wegliepen, achtervolgde hij ze soms. Verschillende slachtoffers liepen een trauma op door de confrontatie met de potloodventer, vernam Het Nieuwsblad.

De laatste feiten dateren van 20 april 2016. Daarna kon de politie de man arresteren. Hij had die dag aan drie meisjes tussen 6 en 8 jaar zijn geslachtsdeel getoond. Een volwassene zag alles gebeuren en zo kon de politie aan de hand van een persoonsbeschrijving de man inrekenen. 

De man zegt dat hij opgewonden raakt bij het idee dat mensen naar hem kijken. “Ik walgde van mezelf telkens als ik het weer had gedaan, maar het was ook sterker dan mezelf. Toen ik werd opgepakt, was het een opluchting. Ik wilde de kinderen niet choqueren. Ik heb veel spijt.”

De beklaagde hangt een celstraf van 20 maanden boven het hoofd. De verdediging vraagt opschorting van straf. Vonnis op 17 oktober.

Tags kortrijk