Speurder die meewerkte aan onderzoek heeft onwaarschijnlijk nieuws over verdwenen Maddie McCann: “Ze leeft nog! Dit is er met haar gebeurd”

bron: The Sun/Het Nieuwsblad
door: PMN
David Edgar is een voormalige gerenommeerde speurder van de Britse politie. Hij onthulde een verontrustende theorie over de verdwijning van Maddie McCann in 2007.

Edgar werkte jarenlang mee aan het onderzoek. Jarenlang verdiende hij als bekwame detective zijn brood en zijn feilloze reputatie trok de aandacht van de wanhopige Kate en Gerry McCann. Drie jaar lang werkte hij voor hen, totdat de Britse politie het onderzoek overnam onder de naam ‘Operation Grange’ in 2011.

“Ik ben er zeker van dat Maddie nog leeft”, zegt Edgar aan ‘The Sun’. Hij denkt dat Maddie het slachtoffer is geworden van mensenhandelaars. “Ze is in handen gevallen van een bende die kickt op seks met kinderen. Dat verklaart meteen ook, waarom ze geen idee heeft dat er wereldwijd mensen naar haar op zoek zijn.”

Maar waar is Maddie dan? “Ze kan echt overal zijn, maar ik denk wel dat ik wat specifieker kan zijn. Volgens mij kan ze maar op één plaats zijn en dat is in Portugal. Daar leeft ze nu verder als 15-jarige zonder te weten wie ze echt is.” Volgens de speurder woont ze nu in één van de kleine huisjes aan de kuststreek van de Algarve.