VTM

'Dit is de man met wie Maartje Van Neygen een passionele relatie gehad heeft'

bron: TV-Familie
door: PMN
Afbeelding bron: Instagram
Maartje Van Neygen heeft wat in gang gezet. Ze zei dat ze een passionele relatie gehad heeft met een BV. Wie die man is, wilde ze niet zeggen omdat zijn vriendin van niets wist.

De geruchtenmolen draait intussen op volle toeren. De naam van David Cantens, die Jonas speelt in Familie, werd al genoemd. David reageerde door te zeggen dat hij het niet is.

Maar wie is het dan wel? TV-Familie zocht het uit. Volgens hen was Maartje met die BV aanwezig op de première van 'K3 Love Cruise'. Dit zijn de 'bezette' bekende Vlamingen die daar aanwezig waren: Viktor Verhulst (toen nog samen met Marthe), Giovanni Kemper (toen nog samen met Laura Tesoro), Sven De Ridder, Adil El Arbi en Louis Thyssen (bekend van Ketnet-serie 'Nachtwacht').

Maartje liet al weten dat ze op exotische types valt en dus blijft van dat 'verdachtenlijstje' enkel nog Adil El Arbi over. 'Hij heeft Marokkaanse roots, heeft een vaste relatie en zijn cretieve spirit past perfect bij Maartje', staat er te lezen in TV-Familie.

Al blijft het natuurlijk giswerk. Adil reageerde ook al. "Haha, dat is het eerste dat ik ervan hoor. Nope, ik ben het niet."