VTM

Financieel expert doet schokkende ontdekking over Tanja Dexters: “Dit kan heel slecht aflopen”

bron: TV-Familie
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Tanja Dexters haar Flamingo Bar is nog steeds verzegeld door de politie. Er werd alcohol geserveerd terwijl geen alcoholvergunning was.

Financieel expert Thierry Debels ontdekte dat Tanja Dexters financiële problemen heeft. ‘“Tanja Dexters staat er sinds 2016 niet bijster goed voor’, zegt Debels in TV-Familie. “Eerlijk gezegd was 2016 voor haar financieel een rampjaar. Ze heeft toen veel verlies gemaakt. De cijfers waren zelfs zo slecht dat haar firma eigenlijk virtueel failliet was. Getuige daarvan het negatief eigen vermogen. En als ze bij ‘Gert Late Night’ vertelt dat 2017 even slecht was... Tja, dan hou ik mijn hart vast.”

"Misschien dat ze dáárom met haar Flamingo Bar een nieuwe financiële uitdaging aangaat. De lui met wie Tanja een samenwerking is aangegaan... Laat ons zeggen dat die op z’n zachtst gezegd niet koosjer zijn”, aldus Debels. “Maar ja, gezien Tanja’s bedroevende financiële situatie weet ze misschien niet meer van welk hout pijlen maken. Maar als het met die Flamingo Bar slecht afloopt, kan Tanja worden meegesleurd in heel die netelige affaire.” 

“Want ‘t is niet omdat zij officieel geen zaakvoerder is, dat ze niets te verliezen heeft. Als die kerels met illegale toestanden bezig zouden zijn, kan ook Tanja vervolgd worden. Via deze weg wil ik haar waarschuwen. Laat je niet vangen aan de praatjes van die mannen, Tanja!”