Schokkend: Achterwerk van man in brand gestoken, geslachtsdelen bewerkt met een elektrische vliegenmepper en dat is nog niet alles

bron: Het Nieuwsblad
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Een man is zwaar mishandeld geweest. Zijn achterwerk werd in brand gestoken en ook zijn geslachtsdelen werden bewerkt.

Een kermisbezoek is in Rijkevorsel is twee jaar geleden helemaal uit de hand gelopen op het appartement van een jonge vrouw uit Arendonk. Toen de vijf beklaagden Nico D. en zijn toenmalige vriendin tegen het lijf liepen, was iedereen al flink in de wind. Nico besloot om er nog eens een lap op te geven en slikte nog wat vloeibare xtc.

Het gezelschap ging naar het appartement van Vicky C. (41) in Arendonk om de party verder te zetten. Nico D. overgoot de cocktail van drugs met een fles wodka. Hij sprong naakt in een vijver achter het appartement en kreeg toen plots het idee om zijn achterwerk te laten ontharen. Zijn vriendin kon het niet meer aanzien en maakte een einde aan de relatie. Ze ging ook naar huis, schrijft Het Nieuwsblad.

MISHANDELING
Met een spuitbus deodorant probeerde men het achterwerk van Nico te ontharen. Bram B. (26) stak de billen van Nico in brand. Zware brandwonden waren het resultaat. Nico verloor het bewustzijn. De beklaagden plaatsten hem naakt in een badkuip waar ze hem uren mishandeld hebben terwijl Nico bewusteloos was. 

Met een tondeuse scheerden ze zijn hoofdhaar af, met wax werden ze wenkbrauwen en borsthaar verwijderd en een pincet werd gebruikt om de haren uit zijn neus te rukken. Daarna werd een elektrische vliegenmepper gebruikt om op de geslachtsdelen van Nico te meppen. Alles werd ook nog eens gefilmd en op het internet geplaatst.

Nico D. diende een klacht in en de vijf betrokkenen werden gearresteerd. De beklaagden wacht een celstraf van 10 tot 30 maanden. De rechter velt op 6 november een vonnis.