Vriendin van Remco Evenepoel maakt bedenking over hun relatie: “Dat maakt het allemaal nog moeilijker”

bron: Dag Allemaal
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Remo Evenepoel (18) is de nieuwe wielergod van Vlaanderen. Hij is veel te sterk voor zijn leeftijdsgenoten. Dat bleek afgelopen week nog maar eens tijdens het WK in Innsbruck.

Sinds een jaar is Remco samen met de 18-jarige knappe studente Oumaïma Rayane. “We hebben elkaar leren kennen via een gemeenschappelijke vriend”, legt Oumaïma uit in Dag Allemaal. De vriendin van Remco bokst en studeert handelswetenschappen.

Dat de koers bij hun relatie hoort, beseft Oumaïma intussen wel. “In het begin was het wennen. Want je wil je lief natuurlijk zo veel mogelijk zien. Afgelopen zomer was dat moeilijk. Net toen ik zoveel vakantie had in augustus, zagen we elkaar nauwelijks. In september zagen we elkaar ook maar één keer.”

NIET MAKKELIJK
“Gelukkig lijken we hard op elkaar. Uitgaan is niets voor ons. We zitten liever gezellig samen thuis. Maar ik ben me er wel van bewust dat het geen evidente combinatie is.”

“Remco heeft tegen het einde van het jaar twee weken vakantie, ikzelf zal in die periode les hebben. Het maakt het er allemaal niet makkelijker op. Maar moeilijk gaat, hij en ik kunnen dat.”