VTM

Marthe: "Ik hoop dat hij, en ook andere mensen, in het vervolg toch eens twee keer nadenken voor ze zoiets doen! Dit is heel kwetsend"

bron: Dag Allemaal
door: PMN
Afbeelding bron: Instagram
Marthe gaf vorige week een openhartig interview bij Gert Late Night. Daarin legde ze haar ziel bloot.

Zo sprak Marthe ook over de kwetsende commentaren op de sociale media. Iemand noemde Marthe zelfs 'de lelijke van K3'. De man die die tweet verstuurde was de 23-jarige Frederique.

De man heeft spijt. "Ik wil aan Marthe mijn excuses aanbieden", zegt hij in Dag Allemaal. "Het was niet mijn bedoeling om Marthe te kwetsen. Ik wilde met die tweet gewoon terugkomen op de hele Photoshop-rel die was ontstaan bij hun album. Toen werd er gezegd dat Marthe er in het echt anders uitziet dan op de hoes."

"Ik bedoelde ook niet echt dat zij het lelijke eendje was van de groep. Integendeel, ik vind haar knap. Nogmaals, ik wilde haar echt niet kwetsen."

Dag Allemaal contacteerde ook Marthe. "Ik aanvaard bij dezen zijn excuses", reageert Marthe. "Maar ik wil toch zeggen dat dergelijke tweets mensen echt kunnen kwetsen. Ik hoop dat hij, en ook andere mensen, in het vervolg toch wel twee keer nadenken voor ze zulke tweets de wereld insturen. Dit is echt kwetsend voor de persoon in kwestie."

Tags marthe