Deze twee acteurs van Familie kunnen het wel goed met elkaar vinden: “Haar wil ik wel eens kussen. Ze is een heel mooie collega en zeer aangenaam ook”

bron: TV-Familie
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
Lijkt er in het echte leven zich een koppel te vormen op de set van Familie? Er zijn geruchten dat de twee acteurs het wel heel goed met elkaar kunnen vinden.

David Cantens, die de rol speelt van Jonas, is vol lof over zijn collega Erika Van Tielen. Erika zien we in Familie aan het werk als Amélie. De twee moesten in Familie elkaar als eens kussen en dat gebeurde wel op een heel intieme manier.

De kus leek wel echt. “In zekere zin was het dat ook”, zegt David in TV-Familie. “Ik geef les aan het conservatorium, en ik zeg studenten dat je een filmkus zo écht mogelijk moet doen.”

“Een nieuwe kusscène met Erika? Daar heb ik niets op tegen. Ze is heel mooi en ook een zeer aangename collega. Ik kende haar niet, maar je mag zeggen dat het een fijne kennismaking was.”

Erika is voor zover geweten nog steeds single. Ze heeft met Finn en Rowen twee kinderen. En ook David is op dit moment nog vrijgezel.