VTM

Christoff heeft serieus afgezien: “Het was hartverscheurend en ik kon niets doen”

bron: Joe
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Christoff heeft afgezien. De zanger legt uit wat er allemaal gebeurde en hoe machteloos hij stond.

“Het was hartverscheurend”, zegt Christoff bij Joe. “Lindsay heeft mij pas gezegd dat het zover was toen ze al drie maand zwanger was. Dat was op het moederdagconcert. Voor Lindsay was zwanger worden een lijdensweg. Ze werd uiteindelijk zwanger via ivf. "Je staat aan de zijlijn en je hart scheurt als je ziet dat je je zus niet kan helpen. Ik had ook geen contacten of zo die ik kon aanspreken.”

“Ik ben er wel altijd in blijven geloven dat Lindsay nog zwanger zou worden. Mijn waarzegster Rita was altijd blijven zeggen dat het goed zou komen, dus ik bleef ook hopen. Op 20 december stond ik in de kerk voor een concert. Ik stond toen voor het beeld van de heilige Rita. En Rita komt bij mij en ik vroeg haar of ze ervoor kon zorgen dat ze hierboven mijn zus eens niet konden helpen. Ze vroeg mij ook om mijn zus te gaan halen, wat ik ook deed.”

Lindsay kwam er bij en dat beeld stond daar met een zwangere buik. En dat was volgens Rita een teken dat haar kindje volgend jaar zou komen. Ik ken Rita al 31 jaar, die zegt dat niet zomaar. Ik was zo blij dat het Lindsay eindelijk zou lukken.”