VTM

Marthe diep geschokt na wat er gebeurde: “Daardoor wilde ik zelfs mijn familie niet meer zien. Ik heb veel angst gehad”

bron: Gert Late Night
door: PMN
Afbeelding bron: Instagram
Marthe De Pillecyn heeft het nog altijd moeilijk na haar breuk met Viktor. Bovendien blijkt het niet altijd even simpel om een K3'tje te zijn.

Marthe De Pillecyn heeft ondervonden dat het leven als K3’tje niet altijd even makkelijk is. “Voor het minste dat we buiten komen, dat we naar de winkel gaan word je herkend en willen de mensen iets van je”, zegt ze in ‘Gert Late Night’. “Dus sloot ik mezelf heel hard af als ik vrij was, zat ik ook alleen. Ik wou ook niet afspreken met vrienden, mijn familie wou ik in het begin ook niet zien. In het begin heb ik me vaak eenzaam gevoeld, ik had angst dat mensen mijn vrienden willen zijn omdat ik Marthe van K3 was."

En ook Marthe bleef niet gespaard van de harde kritiek. “Ik vind dat gewoon een gekke stempel om op iemand te drukken. “Oh, dat is de lelijke van K3’. Ik was naar Maanrock gegaan en toen zag ik achteraf een tweet van een jongen die zei ‘amai, ik ben Marthe van K3 tegengekomen. Ze kunnen veel doen met Photoshop want wat is dat voor een lelijk kind?’. Dat doet iets me je, je bent een mens en ik heb soms het gevoel dat mensen dat vergeten. Die mensen zeggen dingen over mijn terwijl ze mij helemaal niet kennen.”