Ouders organiseren verjaardagsfeestje voor zieke Sean (5) die binnenkort zware operatie wacht, maar het verjaardagsfeestje kent een verschrikkelijk einde

bron: Het Nieuwsblad
door: PMN
Afbeelding bron: Archieffoto
De kleine Sean (5) wacht over twee weken een zware operatie. Een alles of niets-ingreep, volgens zijn mama. Dit weekend werd er een groot feest voor hem georganiseerd, maar met een vreselijke afloop.

“Alles was aanwezig om er een topfeestje van te maken voor onze zoon. En dat werd het ook. De zaal was versierd, er waren massa’s verjaardagskaarten, cadeau’s, een rondrit met motoren en een tombola om ons financieel een beetje te steunen. Want de operatie kost een pak geld en niet alles wordt terugbetaald”, legt moeder Alexandra Roquet uit aan Het Nieuwsblad.

Sean heeft een aangeboren ziekte. Enkel een zware hersenoperatie kan zijn leven nog redden. Die alles of niets-ingreep vindt volgens zijn mama op 4 oktober plaats in het Brusselse ziekenhuis Saint-Luc waar de gereputeerde neurochirurg professor Poncelet hem zal opereren.

“Sean zijn weerstand is er de jongste weken fel op achteruitgegaan. Maar hij keek geweldig uit naar zijn feest en heeft er erg van genoten. Het was alsof hij al zijn krachten had opgespaard voor die ene dag”, zegt papa Olivier.

Maar het feest kende een vreselijke afloop. “Al het geld is verdwenen. Ook dat van de tombola”, zeggen zijn ouders.

De politie van Tihange is een onderzoek gestart en weigert voorlopig alle commentaar.

Tags sean thiange