VTM

Karen Damen heeft groot nieuws voor haar zoontje Sky

bron: TV-Story
door: PMN
Regi schreef afgelopen zomer een hit voor zijn dochter Ellie-Martha en ook zijn ex Karen Damen heeft nu iets speciaals gedaan voor haar zoon Sky. Ze legt zelf uit wat ze gedaan heeft.

Karen heeft een nieuwe collectie uitgebracht voor JBC. Speciaal voor zoon Sky heeft zo een trui ontwerpen, die ook verkrijgbaar is in haar collectie. Sky mocht zelfs zijn eigen trui mee helpen ontwerpen.

“Het is een turkooizen sweater geworden met een kap”, legt Karen uit in TV-Story. “Er staat ‘Boeie’ op. Een typische uitspraak voor de jeugd als hen iets niet interesseert. Mijn slogan ‘Whatever’, betekent eigenlijk hetzelfde en staat ook op een sweater gedrukt. Een ideale match om dus samen met je kinderen te dragen!”

Karen laat zich inspireren door de kleren in haar eigen kleerkast. “Deze keer is groen bijvoorbeeld de leidraad”, legt ze uit. “Dat is mijn lievelingskleur. Op mijn 43ste draag ik nog zelden korte rokjes, dus die zijn er niet meer bij. Net zomin als diepe decolletés. Als het mij vraagt: hoe meer je aanhebt, hoe sexyer”, lacht Karen.