Carry (47) werd vorige week doodgereden in Arendonk, ze laat een echtgenoot en twee kinderen na: “Mama, we moesten nog zoveel van je leren"

bron: Het Laatste Nieuws
door: PMN
Afbeelding bron: Google Maps
Zaterdag werd de 47-jarige Carry Segers begraven. De vrouw stond op het punt om de nieuwe bibliothecaris te worden in Arendonk, maar vorige week werd ze op weg naar huis aangereden op haar fiets.

Carry laat een echtgenoot en twee kinderen na. “Misschien heb ik jou niet altijd voldoende waardering en erkenning gegeven voor je talenten en voor je veelzijdige werk in ons gezin”, citeert Het Laatste Nieuws echtgenoot Luc.

“Weet dat de leegte die je nu achter laat overdonderd en verwoestend is. Ik kom je tegen in elke kamer, in elke kast die ik opentrek. Sommige gerechten zullen nooit meer zo lekker zijn. Nooit zal onze kerstboom nog zo mooi zijn. Jij maakte van ons een huis een thuis.”

"MAMA, WE MOESTEN NOG VEEL VAN JE LEREN"
Ook de zonen van Carry spraken hun moeder toe. “Je was ongelofelijk lief en vriendelijk voor iedereen. Elke bezoeker in ons huis werd hartelijk ontvangen. Je was altijd zorgend voor ons en voor anderen. Als je een doel had, ging je er volledig voor. Je kon ook enorm lekker koken.”

“Je was ook een echte knuffelmama, ‘s avonds in de zetel een beetje stoeien met elkaar. Het was zo fijn. Je had ons nog veel moeten leren. We kunnen nog maar amper lopen, mama. We gaan jouw zorgen hard missen.”