VTM

Mieke straks weg uit 'Familie'? "Het leven stopt niet, hoor"

bron: Story
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
Caroline Maes beseft dat ze niet eeuwig zal meedraaien bij 'Familie'. Ze is dan ook niet bang voor een zwart gat de dag dat ze uit de soap stapt.

”Ik ben inderdaad ondernemend genoeg om niet in een zwart gat te belanden, mocht mijn acteercarrière ooit voorbij zijn. Een kledingwinkel of ontbijtcafé lijkt me bijvoorbeeld wel leuk. Het leven stopt niet na ‘Familie’. Dat heb ik ondertussen wel door. De laatste jaren ligt mijn focus ook meer op het gezin. Ik neem meer afstand van mijn werk dan vroeger", vertelt Caroline in Story.

"Rond mijn veertigste stond ik er plots bij stil dat er meer is in het leven dan werken. Ik ben al 23 jaar actrice, en daar ben ik heel dankbaar voor. Maar die job vraagt veel van je persoonlijke leven. Onregelmatige uren, wisselende emoties, lange dagen... Zeker in combinatie met een gezin is dat niet makkelijk. Mijn zonen hebben me ook nodig. Daarnaast durf ik eindelijk voor mezelf toe te geven dat het moederschap en zaken als een verse maaltijd kunnen maken, de strijk tijdig doen en een proper huis hebben me ook voldoening schenken.”