VTM

Evi Hanssen: "Ik zie dat de laatste tijd veel op VTM en daar haal ik geen voldoening meer uit"

bron: Gazet van Antwerpen
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Evi Hanssen is al een tijdje niet meer op het scherm geweest. Nu wel weer, met Jong Geweld. Dat het afgelopen jaar kalm was met Hanssen op VTM heeft een reden.

"De gesprekken met de zender draaiden aanvankelijk op niks uit. VTM is natuurlijk een commerciële zender, eentje voor een breed familie- publiek. Ze hebben me vaak genoeg gezegd dat wat ik doe, heel goed is. Ze weten dat ik talent heb. Maar VTM is niet de zender die inhoudelijk plots een heel andere koers gaat varen", zegt Hanssen.

"De laatste tijd zie ik veel complexloze humor en amusement bij VTM. Daar is niks mis mee. Maar je daar tussen murwen met een atypisch programma is niet evident. Ik heb de directie laten weten dat ik mijn tijd liever niet wil besteden aan dingen die me niet meer liggen, of waar ik geen voldoening meer uithaal. Dat snapten ze ook."

"Mijn rol in Jong Geweld vond ik wél kloppen. Ik was zelf lang een 'kampmeisje', in Expeditie Robinson, 71° Noord en nu voor het reisprogramma 3 op Reis in Nederland. Ik vond het stiekem best grappig om akela (leider bij de scoutswelpen, red.) te zijn. Tenslotte ben ik ongeveer twintig jaar ouder dan die jongeren. Mocht ik vroeg aan gezinsuitbreiding zijn begonnen, hadden ze mijn kinderen kunnen zijn", aldus Evi in Gazet van Antwerpen.