VTM

Koen Wauters grijpt in na berichten over overspel tussen hem en Valerie: "Dit had ik beter niet gedaan"

bron: Het Laatste Nieuws
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Geruchten over overspel in de relatie van Koen Wauters en Valerie De Booser deden het licht toch even uitgaan bij Koen. 'Fuck the gossipers' (weg met de roddelaars) plaatste hij op Instagram. In Het Laatste Nieuws geeft hij daar nu meer uitleg bij.

"Dat was eigenlijk geen slimme move. Maar dat was een roddel die al maanden de ronde deed, die te belachelijk is voor woorden. Maar op den duur krijg je dan toch het gevoel: ik ga eens mijn middenvinger opsteken naar iedereen die dat gratuit lanceert en overneemt. Want gratuit is het. Als je begint te vragen: maar zeg me dan eens wáár en met wié... Dan stuit je altijd op niks", zegt Koen.

"Hoe dat dan bij ons geraakt? Via vrienden. Of journalisten die mij bellen. Plezant, hoor. En godbetert: op een bepaald moment kwam mijn kind thuis: 'Ik ben aangesproken op de speelplaats, naar het schijnt dat...' Sorry. Wow. Niet met mijn kinderen. Dus wij waren toen op een heel gezellige avond, met vrienden, en ik zie mijn vrouw doodgraag, en in een bevlieging heb ik dat gepost op Instagram. Ik wist meteen: 'Koen, dat had je beter niet gedaan, want dan komt er weer spel rond.' Het is gewoon heel hard zoeken, met die sociale media.