Prins William woedend na voorstel van Kate over hun zoontje George: “Nooit! Dat zal niet gebeuren”

bron: TV-Familie
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Er heerst een zekere spanning tussen prins William en Kate Middleton. De twee kibbelen om hun vijfjarig zoontje George.

George krijgt via de kleuterschool de kans om deel te nemen aan buitenschoolse activiteiten. “Spelen in groepsverband is goed voor de kleuters”, zegt een juf. “Prins George is een sportieve jongen. Hij doet graag aan sport.”

Maar net daar wringt het schoentje bij zijn ouders. William wil dat George in zijn voetsporen treedt. Daarom zou hij zoon graag een mannelijke sport zien uitoefenen zoals bijvoorbeeld rugby. “En prins William wil ook dat George zo snel mogelijk leert paardrijden”, zegt een insider. “Zo kan hij later, net als William en zijn vader Charles, aan polo doen. George moet hem later opvolgen en dus moet hij de perfecte kroonprins worden.”

"WILLIAM MOET EN ZAL ZIJN GELIJK KRIJGEN"
Het probleem is dat zijn vrouw Kate en ook zijn zoontje George minder enthousiast zijn. “George danst heel graag”, klinkt het bij het personeel van William en Kate. “Hij doet dat de hele dag thuis. Kate stelde dan voor om hem in te schrijven voor het ballet.”

“William kreeg bijna een hartaanval en werd kwaad. ‘Nooit!”, schreeuwde hij. Volgens William is ballet voor meisjes. Hij wijkt niet af van het klassieke patroon. George moet en zal een mannensport gaan beoefenen, of hij dat nu wil of niet", besluit het personeel.