VTM

Wendy Van Wanten praat met Clément over zijn vader: “Dit heb ik hem gezegd”

bron: Radio 2
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Wendy Van Wanten wil eigenlijk nog maar één ding en dat is een goede mama zijn voor haar drie kinderen. Daar kruipt veel tijd in.

"Ik ben een veel te brave mama. Ik mag mijzelf niet verliezen om voor iedereen evengoed te doen. Ik moet verplicht ook ‘me-time’ inlassen. Dat lijkt evident, maar dat is het niet niet. Dan kom ik weer egoïstisch over. Doordat ik mijn moeder al vlug verloor, wilde ik een heel goede mama zijn voor mijn kinderen. Ik had eigenlijk zes kinderen gewild", zegt Wendy aan Radio 2.

Wendy heeft drie kinderen bij drie verschillende vaders. “Dat is mij overkomen. Mijn eerste was van mijn eerste echt lief. Dan zijn we uit elkaar gegroeid. Dat is zeer jammer geweest voor Dylan.” 

VADER VAN CLEMENT
“Er is dan ook nog Clement. Ja, uiteraard heb ik met hem over de situatie gesproken. Clement weet nu alles wat hij moet weten.” Er zijn geruchten dat prins Laurent de vader zou zijn. “Maar daar ga ik niet op reageren. Clement weet wat hij moet weten en dat is voor mij voldoende.”

“En dan heb je nog Estelle, dat is de dochter van Frans. Maar ik zie mijn drie kinderen allemaal even graag", besluit Wendy.