Meisje van 7 jaar wordt op gruwelijke manier verkracht met waterpijp en dan voor dood achtergelaten: “Pijn die ze voelt is met geen pen te beschrijven”

bron: Daily Mail
door: PMN
Een 7-jarig meisje is op een brutale manier verkracht. Ze werd daarna voor dood achtergelaten.

Het incident deed zich voor in India, in het oosten van New Delhi. Het jonge meisje van 7 jaar werd door haar 21-jarige buurvrouw meegelokt naar een naburig containerpark. Daar zou ze enkele stukken chocolade krijgen.

Eens aangekomen werd ze op een gruwelijke manier verkracht door een 22-jarige man. “Hij nam haar mee naar het park, stopte daar een waterpijp in haar vagina en verkrachtte haar daarna”, zegt een Swati Maliwal, voorzitter van een plaatselijk vrouwencommissie. “Het meisje werd daarna hevig bloedend in kritieke toestand achtergelaten.”

"ONBESCHRIJFELIJK VEEL PIJN"
“Het meisje werd met spoed geopereerd. De pijn die het jonge meisje nu moet voelen, kan ik met geen pen beschrijven. En ik heb ook medelijden met haar moeder, ze is alleenstaande.”

Swati Maliwal is zeer strijdvaardig. “We gaan alles doen wat we kunnen dat de dader zijn straf niet zal ontlopen. We gaan het meisje en haar moeder ook helpen.”

Lokale media melden dat de dader gekend is bij de politie. Zijn vrouw zou ook nog eens zwanger zijn. Zij wil met hem niets meer te maken hebben. “Hij heeft een alcoholprobleem, dat wel. Maar ik had nooit gedacht dat hij tot zoiets in staat is. Hij moet hier zwaar voor gestraft worden”, zegt de vrouw.