VTM

Gert Verhulst op bezoek bij radiozender MNM maar dat loopt niet helemaal goed: “Dit voorval maakt mij verdrietig en het is heel confronterend”

bron: Showbizzsite
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Donderdagochtend waren Gert Verhulst en James Cooke op bezoek bij radiozender MNM. Deze keer stelde James de vragen aan zijn goede vriend Gert.

"Ik vind het nog altijd even leuk. We hebben héél veel bijzondere mensen mogen ontmoeten en dat meen ik uit de grond van mijn hart. Heel veel mensen die we anders niet zouden zijn tegengekomen en we niet zo intens hadden leren kennen. En omdat ik héél graag met jou samenwerk", zegt Gert. “Mensen mogen dat niet onderschatten. We werken 24 uur op 24 uur samen. Dat zorgt soms voor kleine spanningen.”

Opvallend was dat presentatrice Julie Van den Steen schrik had van Gert omdat hij zo groot is. Ze blijkt niet alleen te zijn. Het overkomt hem wel vaker. “Dat is grappig aan de ene kant, van de andere kant maakt mij dat verdrietig. “Ik weet niet waarom mensen schrik hebben. Soms is dat wel makkelijk omdat de mensen dan meer afstand nemen. Als wij twee over straat lopen, dan durven de mensen aan jou alles vragen en aan mij niks en op zo'n moment is dat misschien makkelijk. Maar ik dacht dat ik altijd ik weet niet hoe sympathiek was."

"Ik heb dat pas de afgelopen 10 jaar ontdekt, ik was me daar niet van bewust. Dit voorval met Julie is héél confronterend en ik meen dat want zij meent dat ook. Zij doet niet alsof zij bang is, zij durft mij gewoon niet aankijken.”